Torsdag!

Idag är det torsdag och inatt kommer min sambo hem, jippie.
Sitter och gör så lite som möjligt. Väntar lite på att min blandfärs ska tina så jag kan lauga nåd gott o äta sen.
Ska väl lyssna lite på Britney och gå ut med Enja sen och sen ska jag väl ta mig en liten dusch, så man luktar hallon när sambon kommer hem. Inte för att han gör det när han kommer hem men man kan ju alltid hoppas han orkar duscha :P
I helgen ska vi en sväng till Bjuv, hälsa på mina föräldrar och eventuellt min syster.. Blir väl en sväng inom kiosken oxå och snor en glass eller nått ;)
Allt för mig.

CIAO!

Vecka 26!

Nu går man in i vecka 26, wei!
Borde ta en ny bild, men har en från förra veckan eller när jag tog så den får jag ju allt lägga upp :)
Idag har jag varit på "skolan" och träffat min handledare!?, var där 5 minuter, tack för den?! Kunde åkt med Mattias hem igen, men nej jag fick ju ta bussen hem och de tog ju en jävla tid för jag hade ju nyss missat bussen osv.. Kom hem typ 14:10 och Mattias stack 5 minuter senare.. BOORING!
Aja, istället fick jag åkt iväg på fika med Jessica, vilket var trevligt :) Inte varje dag man får gjort det :)
Efter fikan skulle jag och fixa mina ögonbryn, få dom plockade dvs. Det är fan värt de, för fan vad bra de blir när hon har gjort det :)
Sen gick jag hem, gick ut med hunden, när jag varit ute med henne så städade jag undan och så, ovanligt va?
Blev helt plötsligt skittrött, orkade inte ens prata i telefon med Mattias haha.
Sen gjorde jag mig en liten potatisgratäng och stekte en lövbit till de, men ja, som vanligt får jag aldrig rätt på de :P Aja, fick iaf ätit min goda potatisgratäng iallafall :D
Snart är det bigbrother, funderar på om jag ska ta ut Enja innan eller efter?! Vi får la se.
Lyssnar just nu på Britneys skiva, lawlaw!
Ja det var väl allt för mig idag.

Höres ;D


SJUKT!

Detta är så jävla sjukt! Har ätit mat, blev chili med pasta, + två, TVÅ glassbåtar, och är FORTFARANDE hungrig!
Fattar det inte, det finns inget stop i mig längre!? Hm, vill äta något gott, men jag vet inte vad...
Letar dessutom någon att äta med, men ingen verkar vilja?
Aja, får väl bli "några" knäckemackor eller något..

XoXo

Ny vecka!

Får väl skriva en rad eller två idag kanske :)
Helgen, ja vad kan man skriva om den, inte mycket, lite kaos faktiskt. Mattias skulle fixa bilen, slutade med att den inte gick att köra alls = en deprimerad Mattias. Inte kul alls. Men vad ska man göra.
Just nu är han och lagar den iallafall och han är snart färdig, så det är ju skönt :)
Jag har precis tagit mig en dusch, och snart ringer väl Mattias mig, vi skulle åka iväg och handla sa han..
Ska kolla ifall Jenny har tid att fixa mina ögonbryn oxå, börjar bli dax ^^ Orkar inte göra det själv, så som tur är finns de folk som har den servicen :)

Sen ska jag till Hermods och välja mina ämnen eller vad hon yrar om!? Men det har jag redan gjort så kan ju tycka att det är onödigt att disskutera om det.. Meeeeen, skit i deee!

Fint väder idag dessutom!

HÖRES!


Dagens meny!

Dagens middags meny blir idag:
Potatissallad med kassler och en liten sallad.
Håller just nu på att koka potatis och ägg, och vad jag vet så är äggen klara så jag ska
springa ut till dom och skölja dom, sen blir det gränsbevakarna i väntan på potatisen :)

PUSS

Onsdag

Idag är det inte lika fint väder som det var igår.. Tråkigt. Men idag ska jag och Mattias iallafall ut och grilla korv, som jag velat göra :) Såklart ska vi ta med oss Enja :) Hon får väl oxå ha sig en korv ;)
Var hos dietisten i morse och kom underfull med på ca 6 veckor har jag gått upp ca 7 kg, fatta hur stort det är för mig!? Fan inte ens vad jag går upp på ett år, LÅÅNGT ifrån! Stolt jag är! ;)

Hm, undrar vad jag ska ha till middag idag? Har fan inte planerat något iallafall. Vi får helt enkelt se vad det blir :)

Sjukligt gött väär!

Riktigt jävla najs väder är det idag! Verkar som om våren är på g nu iallafall, dock var det snack om att de skulle bli kallare igen i slutet på veckan, men det är fortfarande riktigt jävla gött väder nu!
Tyvärr är sambon sjuk, magdålig.. :/ Varit uppe 20 gånger eller nått inatt, vaknade fan alla gånger, fett drygt.. Till slut när han gick upp vid 7 så gick man upp själv då oxå, man såg ju hur solen lös..
Så nu är man piggelin och ska snart en sväng till Ica. Ska köpa en gångs grill korv och bröd, IFALL Mattias blir bättre i magen.. Inte för att jag tror de dock.. Menmen! Eller så köper jag bara proviva eller nått till honom..

Har varit dålig på att skriva de senaste dagarna, men de beror på att jag har faktiskt haft lite att göra..
Men skärpning på de nu, och skärpning med bilder..! ;)


v 24.

Är i vecka 24 nu, och de märks nog fan inte.. Tycker jag e skit liten, och jag går knappt upp i vikt för den delen heller :/ Skit trisst, jag som hoppades på att bli "normal" viktig nu när jag blev gravid.. Hmm. Dock är det några veckor kvar, men de känns som tiden bara rusar iväg, känns som det snart är dax ju.. Lilla Enja ska få ett "syskon" haha, ;)
Jaha, idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra om jag ska vara ärlig.. Vet inte ens vad jag ska göra till middag.. Hmm, kanske dax att tänka på det kanske?? Om man ska ta upp något från frysen... Hmm kotlett kanske? Köttfärs har man ju tröttnat på nu ju ;)
Eller man kanske skulle baka något? Tips på något gott och ganska enkelt att göra?

Hörs!
CIAO!


Söndag!

Ursäkta för jävligt dålig uppdatering.. Men har haft lite att göra, tror jag? Jo lite har väl man haft och göra, men annars har man ju oxå velat umgås med sambon som ska åka och jobba imorgon IGEN! :( Såg honom knappt något denna vecka pga att han körde en extra tur.. Menmen, gott med pengar i plånboken sen så man ska ju inte direkt klaga...

Har övningskört lite i helgen oxå, ska nog fanimej fråga om jag inte får köra lite till imorgon oxå, så jag verkligen kommer igång.. Vill ju ta de dära förbaskade körkortet innan jag får barn ju, självklart..Har ju både hund och barnvagn att konka runt på, så det kommer inte direkt bli kul att göra på en buss direkt ju..

Just de, jag "kom in" på skolan, eller iallafall så jag kan läsa mina ämnen..

- Branch och produktkunskap
- Försäljning och service
- Inköp och varuhantering
- Praktisk marknadsföring A

Så det är bara en början på mitt plugg.. Finns ju en DEL att läsa om handel, och eftersom att jag vill bli butikschef någon gång så.. Har ju redan varit egen företagare så jag har en del koll redan, dock var de bara en liten kiosk, men man tror inte att det är SÅ mycket att göra.. Men fan vad man fick jobba. Det var bara jag och syrran som jobbade, och vi hade öppet 7 dagar i veckan.. 6-20 på vardagarna och 9-20 på helgerna.. Jag pallade de i nästan ett år, sen orkade jag inte mer, så därför kunde jag inte vara kvar.. Men nu är jag back in buisness, dock inte som delägare ;)
Meeeeeeeen, att ha syrran som chef gör inte mig nått ;) Rätt gött ändå :)

Nu ska vi snart på kalas, jag väntar bara på att kläderna ska bli torra, har tvättat en tvätt.. Sen ska jag klä på mig och göra ve mig sen ska vi dra iväg och handla presenten innan vi sticker dit..

Ha de så bra så länge..

Tjena!

Torsdag

Sambon har typ nyligen stuckit på jobb, idag fick han vara hemma lite längre och dessutom köra från Helsingborg istället för Malmö :) Tackar tackar, inte helt fel det ;)
Så jag har städat undan lite och vikit lite tvätt och så och nu sitter jag och tittar på Gordon's Kitchens Nightmares, så jävla bra detta avsnittet! Älskar Gordon för övrigt dessutom! ;)

Idag blir det bara pannkakor till middag, ska snart iväg och handla lite grädde och så..
Trött som fan är jag oxå, tyvärr är jag inte trött ikväll när jag borde vara trött..

Hörs senare..

Ciao!


v. 23

Nu går jag in i vecka 23, spännade faktiskt. Bebis sparkar som en galning ibland, ibland knappt något, och då blir man nästan lite nervös :P Är man ena dagen van vid att den sparkar och har sig som bara den, och sen nästa dag knappt något, knappt att man lägger märke till de, ja då blir man fan nervös :P
Vill väga mig, blöö. Men får göra det på söndag tror jag..

Just nu väntar jag på posten, den är mega sen, enligt min åstikt. Klockan är lixom halv 3 nu, och den har inte kommit, BARA för att jag väntar på post. Hoppas jag får den idag. Vill se om jag får lov att plugga mina ämnen.
Förhoppningsvis..

Idag är det inte lika fint väder som det har varit, lite regn och lite blåst, men vafan behöver ju inte vara ute hela dan. Just de, min hund får ha lite mat oxå kom jag på haha. Vi gick upp sent idag, hade huvudvärk så jag ville sova, och då sov såklart min vovve med mig :)

Ikväll ska jag nog bara steka någon hamburgare tror jag, men får gå iväg och köpa, för jag och Mattias har inte samma smak när de gäller hamburgare ;)

Hörs kanske senare..

Ciao!


Tisdag kväll..

Idag har de inte hänt så mycket faktiskt. Har varit riktigt gött väder idag oxå, dock lite blåsigt vilket gjorde det lite kallare :/ Enja har iallafall fått två lååånga rundor idag så hon vart nog nöjd :) Mattias åkte på jobb idag igen oxå, han kom hem inatt men ja, det är ju så han kör.. Han kör 3 rundor denna vecka dessutom, han körde extra i söndags så han får lite extra cash :) Massa bra.
Har nyss tittat på Big brother, Gurkan är ändå rätt söt faktiskt ;) Rolig om inget annat!
Imorgon vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, vi får helt enkelt se vad som händer. Beror ju på vädret oxå..

Nu ska jag iallafall byta kanal för jag vill inte direkt se plastikdoctors.. nej!

Ciao!


Måndag

Sov ensam i natt, inget jag egentligen skulle, men Mattias fick en extra tur, och de vill vi ju ha så man får mer pengar ;) 3500:- extra är de väl inget fel på, speciellt inte när man ändå får ur 25-27000 i månaden? moaha.
Igen som förstår varför man vill köra lastbil? :P
Men där har ni iallafall anledningen till varför jag inte behöver jobba så mycket ;) Just nu blir det iallafall lugnt och jag ska plugga lite, förhoppninsvis, posten har inte kommit så jag vet inte om jag har "kommit in".. Ska ju plugga på distans, dvs hemma. Hur gött är inte det? Kommer inte riktigt ihåg vad det var jag valde, men det var med inriktning handel, ska jobba upp mig tänkte jag och bli butikschef ;) Ja vi får se i veckan iallafall, tror dock inte de kommer idag, sista ansökning var i torsdags, så de kommer väl på onsdag-torsdag nått sånt kan jag tänka mig..

Idag har jag dammsugat och tvättat golvet iallafall. Ska snart äta lite lunch tänkte jag..
Igår bakade jag kanelbullar och frukostbullar, har ju lånat mammas köksassistent, så i veckan ska de bakas som fan. Ska baka pizzabullar till Mattias oxå som han kan ha med sig på jobb..
Hade fan behövt köpa en micro till lastbil, men svindyrt.. typ 5000:- eller nått sånt kostar dom :/
Och just nu har han ingen egen lastbil så de e inte lönt att köpa än, ska ändå spara pengar till bebis så.. Men jag får väl köpa en till honom som en överraskning sen nån dag om han inte får de som standard i bilen som han förhoppningsvis får..

Nu ska jag ta något att äta så länge..

CIAO!

Helg!

Igår var jag och Mattias på bio, vi såg "Min låtsas fru", var kanske inte den roligaste filmen, men den var rolig iallafall ;) Och min favorit kom ju med en sväng, Heidi Montag ;) Fattar dock inte vad hennes roll var riktigt men ja, haha, fult var de när hon kom in springandes och började skrika nått eller vafan hon gjorde ;)

Idag har vi övningskört lite, gick faktiskt helt okej bra. Fast fick lite damp när jag missförstod Mattias lite ;)
Fint väder är det dessutom, märkte jag oxå, fick fan solen i ögat hela ti'n ;)

Nu ska vi snart hem till min syster och passa hennes barn lite, man får ju vara snäll ibland :)
Så får hon och hennes sambo lite alone time och kan hitta på något kul :)

Vi hörs :)

såhär såg heidi ut i filmen ;)


Torsdag, jobb!

Ska jobba idag, så blir inte så mycket skrivit idag faktiskt..
Tvättar och grejar nu så det är gjort till jag kommer hem iallafall..
Stackars min vovve som måste vara själv idag :(

Hauu de!

Inte mkt att säga...

Inte mycket att säga idag mer än kaos, jävligt löjligt!

Mat!

Blev som sagt lasagne till middag, blev skit gott, men åt inte så möd :/ Blev lite chips efteråt dessutom ;)
Dagens film till det blev Big Daddy, skit söt är den lille pågen :) NAW!

I helgen ska jag och Mattias passa syrrans snart 2 åriga son :) Och förmodligen de två andra större pojkarna, tror de är 12 och 9 år gamla, något åt det hållet iallafall ;)
Vi får helt enkelt se hur det går ;)

Tog bild på lasagnen idag, weei, brukar alltid annars glömma det :P MEN IDAG! Måste ju skärpa mig med bloggen :)


Vecka 22.

Nu går jag in i vecka 22, tiden går fort nu, ;) Men det gör inte mig något ;) Man längtar bara mer och mer för varje dag.. Och med tanke på att folk runt omkring får sina små bebisar nuförtiden oxå så gör de inte saken bättre ;) Magen har börjat växa lite grann nu iallafall, PÅ TIDEN! Fan vad jag har väntat på det! Man vill ju lixom att det ska synas, och de gör det ju nu :D Men jag har inte gått upp så mycket :( Det är mindre kul :( Hade hoppats på att jag skulle gått upp dubbelt än vad jag har gjort, men jag har väl gått upp ca 5 kg, så det är inte illa för att vara mig ;) Tur att jag har gått upp NÅGOT iallafall ;)
Jag och Marika har bakat negelbollar idag, :D Nu står dom i kylen för att kylas, mm, längtar tills det är dax att äta :D Och till middag blir det lasagne, MUMS! Tur jag har fått upp min aptit igen, iallafall någorlunda, beror på vad det är :) Men äter gör jag iallafall :)
Det var väl allt för mig för nu, måste skärpa mig nu med bloggen nu när jag börjar närma mig! Men jag vill inte ha denna trista jävla designen. :/ Hmm, kanske skulle sökt webbdesign när jag skulle söka plugg? :P




RSS 2.0