Och förresten!

Om det är någon som är smart och kanske lite kunnig på photoshop, och som har lite tid över, får du gärna lov att hjälpa mig med min design :) Jag har försökt trixa hur mycket som helst på min förra blogg, men blev en sak rätt blev en annan helt fucked! Kan tillochmed betala en slant om så önskas, vet att de finns folk som gör för pengar så, RIMLIGA sådana ;)


Nä nu får de vara nog ;)

Nu får det vara nog ;) Får börja ta tag i mitt liv, min blogg dvs säga. Fy fan vad jag har varit dålig på att blogga, men har haft mycket att tänka på och har bara inte direkt haft lust :( Har haft den gamla lägenheten med städningen där att tänka på. Har iallafall städat den nu och besiktigat den, och nu är den OK! SÅ SKÖNT! Fy fan vad den har varit jobbig att städa, jävla Mattias säger jag bara, man får fan sköta sin städning alltså! Ungkarlar! SUCK! ;)
Nu har vi haft svärmor och svägerska på middag :) Blev köttfärslimpa potatis sås och kokta morötter, nomnom! Allt blev uppätet så det var ju positivt ;)
Nu har jag krängt massa gotte på de, och de gjorde att jag blev helt uppsväld, så nu orkar jag inte ens dricka nått! Blir alltid så när jag dricker läsk och äter godis, fattar det inte! :P
Har dessutom matat Enja med lite ostbågar, hon är så söt :DÄlskar henne så jävla massa mycket ! :)

Ni får ha en fortsatt bra fredag kväll! :)


Musik!

Ni borde lyssna på Nellys nya låt - Just a dream
Thats good shit!
Har du spotify så klicka bara på länken..
'
Nelly – Just A Dream -

I KNOW!

kass på att blogga, men har haft möed att göra, de kommer de kommer =)

HITTAT!

Waooow, min sambo har hittat min laddare till kameran :D Det var fanimej på tiden :D Fan som jag har kollat i lådor och grejer, men igge jag har hittat den, MEN NU ! :D

Nu ska jag fortsätta med städningen :)
Hörs!

Congrats!

Grattis till er som har hittat till min nya blogg.
Anledningen till att jag har gjort är ny blogg är enkel!
Det finns folk som inte har med mitt liv att göra, och då helt enkelt inte ska lägga sig i eller snoka i det heller.
Detta ska jag berätta varför. Och jag kommer INTE hänga ut några namn, får sån är jag. JAG vet vilka personerna är, och det är tillräckligt äckligt!

Jag hade tidigare en som kallade sig för vän för mig, vi kallar denna person 2,  som jag kännt i ett par år, eller snarare NÅGRA år, som helt enkelt tog slut, pga att jag blev gravid. "Vi hade inget gemensamt" längre. Okej fine sa jag och brydde mig inte mer om denna personen..

Häromdan, ringde Mattias mig (min pojkvän) och sa att han var riktigt förbannad på 1 och 2 (istället för namn) och då tänkte jag bara jaha? Han skulle berätta när han kom hem sa han. Och jag ville fan inte vänta?!
Så han berättade.
Han hade ringt till 1 men 1 svarade inte, men plötsligt ringde 1 upp Mattias, av MISSTAG, vilket jag tackar för.
Då satt 1 och 2 och snackade "skit" om mig och Mattias! De var något om att Mattias var en jävla toffel (självklart, killar brukar bli de, speciellt när jag är hans första förhållande på 6 år eller vad det nu är) och de förstod inte hur han orkade med mig och sen berättade 2 saker till 1 som för de första inte var riktigt sant, och för de andra hade 1 absolut inget med saken att göra. Det var iallafall lite av vad Mattias hörde innan han fick nog och la på och skickade ett sms till 1 där han skrev i stil med "En sak ska du ha klart för dig, mitt och rebeckas förhållande är inget du ska disskutera med NÅGON annan än mig och rebecka, och att du gör de med 2, de var de minsta jag kunde tro om dig blablabla"
Ja asså jag kan inte förklara allt helt, för jag kommer inte ihåg exakt, men seriöst, jag vill VERKLIGEN inte veta vad de mer pratat om om jag ska vara ärlig. HELT SJUKT! De var några andra saker oxå, men de e för komplicerade för att skriva och jag skulle aldrig orka skriva det och dessutom tror jag inte att någon skulle läsa allt jag skriver heller ;)
Anyways, lite därav jag byter blogg nu, för nu ska jag och Mattias börja vår lilla resa med vårt liv och vår lilla bebis när den äntligen kommer :)
Och det är vad min blogg kommer handla om :) Så jag hoppas att det kommer att locka lite läsare iallafall, och att jag inte skriver allt för tråkiga saker ;)
Just nu är jag lite sliten, har en jävla huvudvärk, dricker för lite om dagarna :( Så ja, nu ska jag strax ut med hunden sen ska jag nog lägga mig.
Skriver mer imorgon, och ska försöka börja om med en ny och fin blogg och hoppas ni kommer att njuta av läsningen :)
Ska bara tillägga att jag älskar Mattias väldigt mycket fast jag ibland säger att jag hatar honom och säger kanske lite dumma saker dessutom :( Men nu vet han hur jag är och tydligen finns de ändå något han tycker om hos mig, annars hade vi nog inte varit tillsammans längre.
Men jag vill tacka 1 och 2 för detta har gjort mitt liv mycket bättre! ;)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0