Kalas och middag!

Idag ska vi på kalas, lite boring kan jag tycka, inte min släkt, och Mattias träffar aldrig sin släkt annars så jag känner egentligen, vafan ska vi där och göra?!
Efter de blir de tacos. Mattias kompis skulle egentligen kommit, men han ska upp tidigt imorgon och jobba så de bidded inget, otippat? NÄE!
Luuugnt, mer tacos till mig ;D
Ska handla massa färs på Maxi, 29,90:- kg vafan, dock max 1 köp per hushåll meeeeen man kan alltid fuska ;D
Ja, de var väl allt. 
Har ju fått en inneboende oxå som man kallar de, vi får se hur länge de blir.. ;P 

Ha de gött så längs!

PUSS O KLAM!

Sliten..

Sliten och fullt ös dagarna långa, visst gör väl inte ALLTID något, men den största delen av dagarna gör vi! Nu har vi ju även en inneboende, Mattias syster, så nu vill man ju hitta på lite grejer oxå och kanske inte bara sitta hemma och glo.
Ska på kalas i helgen, ett kalas nästa helg oxå, får se om jag ska dit, har aldrig träffat människan.. Kommer bara tycka att de känns awkvard.. MENMEN! Mattias som bestämmer, annars får han ju åka dit själv ;) Vill han ju säkert ;)

Alla hjärtans dag blev sådär, inte riktigt som planerat, men de fick gå. Maten var god, tyvärr äter Mattias så jäävla fort att när han hade ätit upp allt sitt, hade jag ätit kanske halva mitt, sen kom dom och hämtade hans tallrik och då fick jag mer panik och kunde inte äta upp :/ Synd, för det var namnam!
Inga bilder togs, fan så jävla mycket folk där var alltså... 

Längtar tills min sambo kommer hem igen, ska försöka att inte få damp på honom och pussa på honom istället!
Älskar honom mer än något annat! <3

Besviken!

Blev genast besviken faktiskt. INGEN har kommenterat min fina bild på min fina lilla bebis :( Era jävlar! ;)
Haha!
Jaja, JAG är iallafall nöjd..
Kanske inte direkt med att jag är hungrig fast jag har ätit, det är ju inte direkt kul, men det hör väl till! 
Förhoppningsvis så kan jag iallafall gå upp lite i vikt på detta :D

Sitter och äter Ben & Jerrys nu, snart ska jag äta tacochips och salsa sås och titta på film :D 

Puss löööve my honey b!

Dagar sedan..

Nä, tänkte skriva ett längre inlägg, men jag orkar fan inte, gör de kort.. 
Handledar kurs idag, surkärring som störde sig på att Mattias och en annan lastbilschaufför snackade lite och hade lite åsikter och frågor och så, så när de var slut kom hon fram och sa i stil med "tror ni att vi vill sitta här i en halvtimme extra och höra på ert snack" typ, i stil med de, SKIT irriterad, och sen typ sprang hon ut den fegisen! HAHA! T Ö N T!
Sen har vi haft min släkt här på middag och lite kalas för min mamma :) Maten blev uppäten så jag tror den var god ;) Var gryta :) Typ kalops, men vanligt griskött :) 

Nu ikväll blir de bara lugnt, förmodligen sova tidigt, vi får se :) 

Bild på min bebis btw :)
XOXO

Inget inlägg igår...

Det blev inget inlägg igår, därav jag har en ny dator och jag kan inte skriva blogg på blogg.se i internet explorer?! fattar inte vad som har hänt. datorn är ju helt nyinstallerad? :P FATTAR NADA!
Så idag beslutade jag mig för att installera google crome och testa där istället, och här verkar det iallafall funka ;D 
Det går att skriva i denna ruta iallafall och så långt gick det inte i explorer :)

Jag har iallafall fått en "ny" dator =) Min pappa hade köpt en ny, så jag fick hans "gamla". Den är egentligen inte så gammal, bara de att han kände för att köpa en ny. Bara själva lådan, inte med skärm och sånt, 16000. han är GALEN! Menmen, det är ju hans pengar ;)
Man kan ju alltid hoppas på att han kan hjälpa mig med mitt körkort oxå (a) hihi!

Har börjat äta på ett annat sätt nu, typ 6 mål om dagen eller vad de blir (om inte mer)
tyvärr har jag tappat aptiten IGEN så vi får se hur det går med de där..
Ska 'äta varannan timme fram till typ 17, sen efter de e de två måltider.
Har ju inte gått upp så mycket sen jag blev gravid, så det är lite det jag strävar efter, ska väl väga mig en gång i veckan från och med nästa vecka och skriva upp. och hoppas på att det blir lite ändringar :)

Tack för mig så länge :)
Blir tyvärr ingen bild just nu ;)

palla!

Ibland önskar jag att vi bodde i Bjuv och jag bara kunde Gått hem till mina föräldrar när det var något..... Skrivit via Android

Today im happy!

Idag är jag glad, :) Igår så pratade jag och Mattias om när jag kunde förlänga "mitt" abonnemang! Han berättade då att de var i början på nästa månad, och då blev jag glad, för de var ju snart! Det är egentligen inte mitt abonnemang såsätt, det är Mattias abonnemang, men jag använder de för han har redan ett själv plus ett från jobb! Anyways.
Igår så tjuvkollade jag lite på mobiler och hörde lite med min bror om vad som är bra eller dåligt, eller iallafall som han kunde rekommendera. Han rekommenderade ett par stycken och jag kollade lite löst på dom! Är inte så insatt i de nya telefonerna längre ;)
På kvällen gick vi och la oss och tänkte inte mer på det.
Imorse satt vi vid datorn ett tag och vi bestämde kvällen innan att vi skulle kolla lite vad det fanns för mobiler ute, och vi skulle handla mat till mig :) ska börja äta på ett annat sätt eller jag ska äta på vissa tider och massa sånt olika och hoppas på att jag kan gå upp i vikt =) Vi får se senare hur de blir med det :)
Iallafall, i morse satt vi lite vid datorn, sen säger mattias, sätt dig i mitt knä, så gjorde jag de, och sen så tittade han snällt på mig och sa: - Ska vi köpa ny telefon till dig idag?
VA? sa jag, och gjorde såndära, happyface =) så iallafall, vi åkte till Väla och det slutade med
att de blev en HTC Desire HD, så nu försöker jag lära mig den och så, men jag kan nog redan det mesta ;)

Nu sitter vi och nördar lite dator =)

TACK HONEY B!!!


Skit tråkigt!

Har skitmega fete tråkigt! usch! mattias åkte och jobbade idag, och jag HATAR första dan han är borta. allt blir så jävla trisst, och man har inget att se fram emot. BLÄÄ på det!
inga roliga att umgås med heller för dom bor inte i närheten, BOOORING!

har kommit in i vecka 18 nu iallafall, syns dock inte så mycket än heller, tråkigt, vill att de ska synas ju =)
det enda som det märkt på e pattarna, har tillochmed fått köpa ny bh :P men de gör inte mig något ;)

Nu har jag iallafall uppdaterat denna tråkiga dag. Hatar dessutom min design på bloggen så man har inte direkt nån lust att skriva för de :P

Aja, ha de gyttit! Snart kommer Jersey Shore på MTV, be there!

RSS 2.0